Een website voor je kerk

Of het nu is om leden te informeren, preken te delen of om nieuwe leden te bereiken, een website is voor veel kerken en gemeentes onmisbaar geworden. Ik ga zelf al jaren naar Evangelische Gemeente Ommen, een gemeente met zo’n 250 leden. Ommen staat bekend als toeristische trekpleister en dus zien we rond de zomervakantie vaak veel vakantiegangers in onze zondagse diensten. Ook in het bezoek van onze website zien we dit terug: rond augustus is er vaak een piek van gebruikers.

“Een website voor je kerk” verder lezen

Privacy en wat je deelt met Google

Hoeveel diensten van Google gebruik jij? Als ik alles bij elkaar optel, kom ik op meer dan 10 producten. Van Gmail voor mijn e-mail tot Google Foto’s voor het opslaan en delen van onze vakantiefoto’s en van Maps voor navigatie tot Google Agenda voor het plannen van afspraken. En met een OnePlus 3T als smartphone en een Fossil Q smartwatch kom ik niet onder het gebruik van Android uit.

“Privacy en wat je deelt met Google” verder lezen

Mijn 2019 Challenge: 40 blog posts, 10 boeken en meer…

Ik doe niet aan goede voornemens. De overgang van 31 december naar 1 januari, de start van een nieuw jaar, het is maar een moment. Waarom zou je wachten als je er nú voor kunt kiezen om te gaan sporten, een hobby op te pakken of minder te eten? En toch… in de eerste week van 2019 scrollde ik door mijn LinkedIn tijdlijn en veel van mijn contacten leken het nieuwe jaar aan te grijpen voor – al dan niet ingrijpende – veranderingen.

“Mijn 2019 Challenge: 40 blog posts, 10 boeken en meer…” verder lezen